Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kezdő vagyok. Ha kuglófot...

Kezdő vagyok. Ha kuglófot sütök a vajat megkell olvasztanom és úgy habosra kevernem?

Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 13:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam teljesen megolvasztani, csak annyira melegítem meg, hogy lágy legyen.
2010. márc. 27. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is csak hagyom szobahőmérsékleten, és akkor keverem, ha puha. Szerintem az olvadt vajat nem is lehet habosra keverni, mert folyik:)
2010. márc. 27. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!


ha megolvasztod teljesen, nagyon lágy (folyékony) lesz a tésztád, ezért elég, ha csak szobahőmérsékletű. Ha hideg, akkor max 10-15 másodpercre tedd csak be a mikróba. Lényeg, hogy ne legyen folyós.


Üdv!

2010. márc. 27. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!