Kezdő vagyok. Ha kuglófot sütök a vajat megkell olvasztanom és úgy habosra kevernem?
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 13:09
1/3 anonim válasza:
Én nem szoktam teljesen megolvasztani, csak annyira melegítem meg, hogy lágy legyen.
2/3 anonim válasza:
Én is csak hagyom szobahőmérsékleten, és akkor keverem, ha puha. Szerintem az olvadt vajat nem is lehet habosra keverni, mert folyik:)
3/3 anonim válasza:
Szia!
ha megolvasztod teljesen, nagyon lágy (folyékony) lesz a tésztád, ezért elég, ha csak szobahőmérsékletű. Ha hideg, akkor max 10-15 másodpercre tedd csak be a mikróba. Lényeg, hogy ne legyen folyós.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!