Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gomba helyett Wellingonhoz...

Gomba helyett Wellingonhoz mit használhatnék?

Figyelt kérdés
Ugye a tészta és a hús között ott a gombapüré, de most olyan vendégem jön, aki nem szereti semmilyen formában. Tudnám valami mással helyettesíteni, vagy találjak ki más ételt inkább?
2016. jan. 11. 18:07
 1/5 A kérdező kommentje:
*Wellington
2016. jan. 11. 18:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

inkább más ételt, hiszen így ez már nem lesz Wellington

esetleg a "hagyományos" töltelék? tojás, zsemle, olaj, fűszerek, máj - ennek kb. olyan az állaga, mint a gombás tölteléknek

vagy én az alábbi tölteléket nagyon szeretem, de nem tudom, hogy a Wellingtonon milyen lenne: ricotta és szárított paradicsom apróra vágva.

2016. jan. 11. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Cukkini, hagyma, répa. Elég sok zöldségnek van ugyanolyan állaga.
2016. jan. 11. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én más ételt találnék ki helyette. Én nem kísérleteznék ennél a rendkívül finom, de drága étellel, hogy lecseréljem az egyik fő összetevőjét, anélkül, hogy ismerném, mi lesz a végkifejlet ízben, állagban vagyis összhatásban.
2016. jan. 11. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Én talán még a spárgával próbálkoznék a gomba helyett (jó minőségű konzervvel ), de akkor is először csinálnék egy próbasütést, hogy minden okés-e.
2016. jan. 11. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!