Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fondan helyett marcipán?

Fondan helyett marcipán?

Figyelt kérdés
Fondant vagy fondan...mindenhol máshogy látom.Elnèzést ha helytelenül írtam.Helyettesíthetem tortabevonás céljából marcipánnal?
2016. jan. 10. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Milyen torta? Mert azért például egy puncshoz nehéz elképzelni. :)
2016. jan. 10. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy helyettesítheted. Értékesebb és finomabb, ugyanúgy nyújtható.
2016. jan. 10. 22:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Igazából a marcipán helyettesítésére találták ki a fondant, mivel jóval olcsóbb. A marcipán finomabb, de nem mindegyik fajtája jó tortadekorálásra, illetve van amelyik krémtől olvad és csúnya lesz.
2016. jan. 10. 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Sima csokitortára lenne.Lidlben kapható rúd marcipánra gondoltam..500 ft.
2016. jan. 11. 16:38

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!