Szerintetek a palacsinta jó simalisztbol?
Régen mindig finomlisztből csináltam. Ma speciel rizslisztből, általában pedig maglisztből, de elég tojásosan kókuszreszelékből is lehet, csak vastag lesz :)
A palacsintám s minden másom akkor nem tapad le, ha elég zsír van alatta. Jó, valamit az összetétel is számít, ki kell tapasztalni. A keményítősökkel mindig nagyon könnyű dolgom van, bár a fent említett többi is OK, inkább szakadnának bizonyos helyzetben, de sok tojással nem.
Eddig világéletemben sima lisztből csináltam, és mindenkinek ízlett.
Nem tudom, mire gondoltál a kérdéseddel, miért ne lenne jó sima /finom lisztből ?
Vannak sokan gasztroreformerek és követőik,(megjegyzem semmi bajom velük ) akik biztosan tudnak más receptet is,nyugodtan kísérletezhetsz, de azért próbáld ki a hagyományosat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!