Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hasonló saláta recept?

Hasonló saláta recept?

Figyelt kérdés

Régen ettem már ilyen salátát, és már sehol sem lehet kapni, ezért gondoltam, otthon elkészítem.

Szóval, ami benne volt: kagyló tészta, kukorica, valamilyen sonkaféle és dresszing. Ezekre emlékszem. Lehet, hogy még volt benne több fajta zöldség, nem tudom, vagy esetleg valami más, de nagyon finom volt.(főtt burgonya nem volt benne)

A felsorolt alapanyagokon kívül, ti még mit raknátok bele?

És milyen dresszinget készítsek hozzá?

Ha ismertek valamilyen hasonló receptet, leírhatjátok.

A lényeg, hogy legyen benne kukorica.

2015. dec. 30. 15:11
 1/4 A kérdező kommentje:
a hagymát azt kihagytam, az is volt benne
2015. dec. 30. 15:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Hol etted?
2015. dec. 30. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy egyszerű tésztasaláta volt, a dresszing lehet bármi, amitől jó szaftos, csúszós lesz, ne legyen száraz.

Az alapanyagok is jók, lehet mexikói keverékből, vagy te magad alakítod a zöldségfélék arányát. a kiskagyló a legjobb hozzá, de lehet, tulképpen bármilyen alakú tésztából is. lehet majonézesen, tejföllel, mustárral, de lehet csak ízesített tejföllel is, vagy veszel készen valami szószt. )pl ezersziget stb )

Nagyon finom sonkával, sülthúscsíkokkal, de én én imádom a tonhalasat is. Ebbe olajbogyót is teszek.

Szóval kis kreativítás és hamar kész egy finom saláta.

Kukoricát megpárolva bármelyikbe tehetsz, ha szereted. (vagy konzervet, az kész )

2015. dec. 30. 16:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, a választ. Találtam egy jó receptet az apróséfen, kb. eszerint csináltam, és nagyon finom lett.( [link] )
2016. jan. 1. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!