Meglepetés! Valaki segítene? : ) SŰRGŐS!
Figyelt kérdés
apa kb. egy óra múlva érkezik haza,és szeretnék neki valami finomat főzni,sütni.mi legyen az?
ami egyszerű,mégis finom.
2010. márc. 24. 16:18
2/8 anonim válasza:
meg ha édesszájú, valami puding, esetleg gyümölcs sodóval.
3/8 anonim válasza:
a legfontosabb lemaradt: hűts be egy üveg sört :DDD
4/8 anonim válasza:
Spaghetti,paprikáskrumpli,tejfölös gomba,csirkepörkölt tésztávalsok minden van,attól függ,hogy miket szeret ill. milyen alapanyag áll a rendelkezésedre.
5/8 anonim válasza:
ha van hozzávaló én a paprikás krumplit ajánlom! könnyű megcsinálni és egyik kedvencem :)
6/8 anonim válasza:
szerintem csinálj neki egy 5 perces sütit. googleba írd be,hogy : bögrés süti 5 perces. nekem bevállt ,nagyon finom. és elvégre a szándék a lényeg.
7/8 anonim válasza:
Most már csak egy rántottára maradt időd... :-)))
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! végül halrudacska lett krumplival. 'desszertnek' pedig az 5 perces süti.
örült neki.
köszi még egyszer!:)
2010. márc. 24. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!