Küchenmeister kenyérliszt keveréket miért nem lehet kapni sehol hetek óta?
Figyelt kérdés
A CBA-ban vettem mindig és nagyon finom, jó minőségű kenyeret lehetett belőlük készíteni (főleg a ciabatta és a vollkornbrot ízlett), de szép fokozatosan az összes fajta eltűnt a polcokról, először a teljes kiőrlésűek, utána a többi, volt vagy 8-10 féle keverékük. Helyette maradt néhány magyar gyártó terméke, amit a többi hipermarketben is lehet kapni, de azok ízre és minőségre is sokkal rosszabbak szerintem. Tud valaki olyan üzletet az országban ahol lehet kapni vagy házhoz szállítással rendelni?2015. dec. 23. 00:21
1/3 anonim válasza:
Lesz nem sokára. Csak nyomda hiba volt. Nem tudtak zacskót csinálni. De úgy tudom már megjavították.
2/3 Sohasenemse válasza:
Jelenleg az Aldi forgalmazza Happy Harvest néven, 1kg-os kiszerelésben. 6 féle sütőkeverék kapható. A cimkéjén egy az egyben az a gyártó, aki a Küchenmeister lisztet gyártja. Egy webáruház árulja itthon, 50 dkg-os kiszerelésben, dupla áron ezen a néven kizárólagos forgakmazóként nagyobb választékban.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, rájöttem a 6 év alatt ami a kérdés kiírása óta eltelt 🤣. Aztán egy darabig már ők sem forgalmazták, mert amikor tavaly év elején a koronavírussal együtt beindult a klotyópapír- és lisztfelvásárlás akkor elfogyott. De aztán kb. 3-4 hónap múlva sikerült újra feltölteniük a készletet.
2021. dec. 12. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!