Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki hogy csinálja a beiglit?

Ki hogy csinálja a beiglit?

Figyelt kérdés

Van egy beigli receptem, de mèg nem csinâltam soha. A hozzávalókhoz csak margarin van.

Most ehez mindegy milyen margarint használok, lehet sütő margarin is meg olyan is amit a kenyèrre kenek?

2015. dec. 22. 14:21
 1/4 A kérdező kommentje:
*csak margarin van írva
2015. dec. 22. 14:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Én jártam úgy pár éve hogy kevés sütő margarinom volt mert valamit benéztem, akkor kenyérre kenhetővel helyettesítettem 1 kockának valót mert semmi kedvem nem volt már átautózni délután 5 kor a városba ami 15 km-re van innen mert itt a faluba már az akkor egyetlen nyitva lévő kisboltba sem volt már szinte semmi mert akkorra az összes sütéshez alkalmas dolgot felvásárolták, direkt felhívtam a tulajdonost és ő mondta hogy a beszállítót várják nagyon ha meg nagyon kell akkor a másik faluba a férje boltjában talán még van de mondta hogy inkább autózzak be a városba... Én meg már nem akartam felöltözni és autóba ülni 1 kocka margarin miatt így kenyérre kenhetővel helyettesítettem, a kutya nem vette észre.
2015. dec. 22. 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Vajból kicsit finomabb természetesen, de margarinból is megfelel.

Viszont csak a sütőmargargin jó, a kenős nem.

2015. dec. 22. 14:33
 4/4 A kérdező kommentje:
De hogyha èn a kenyèrre kenōs margarinból csinálom, szètesik a beiglim vagy nem sül meg rendesen vagy mi lessz vele?
2015. dec. 22. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!