Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Jó a habtejszín ha a doboz...

Jó a habtejszín ha a doboz kinyitása után, félig folyékony, félig krémes állagú (olyan mint pl a tubusos krémsajt)?

Figyelt kérdés
Meggle habtejszínt vettem, s felbontás után félig folyékony volt, s félig krém állagú volt, szaga nincs

2015. dec. 22. 13:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Kiül a zsír a doboz tetején, mivel könnyebb, mint a folyadék. Nincs ezzel semmi baj, jól össze kell keverni.
2015. dec. 22. 14:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Felbontás előtt érdemes alaposan felrázni. Amúgy semmi baja.
2015. dec. 22. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!