Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Túl szárazra sikerült a mákos...

Túl szárazra sikerült a mákos sütim, mivel tudnék javítani rajta? Arra gondoltam valami krémet teszek a tetejére, de milyen lenne rá jò?

Figyelt kérdés
2015. dec. 22. 06:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen maga a tészta ? kevert, vagy milyen, ami kiszáradt és mennyire ?

esetleg el tudnám képzelni (ha piskótaszerű ), hogy összevagdalni, csinálni egy finom vajas-tejszínes pudingkrémet, összeverni egy üveg meggyel, és azzal rétegezve vagy egy nagyobb tálban összekeverném, és kiborítva szeletelném, vagy pohárkrémnek rétegezném desszertnek.

2015. dec. 22. 10:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Első ötlete szuper!


Amúgy ami illene hozzá az a vanília szerintem, vagy a tejszín.


Esetleg ha olyan a süti megyszörppel is meglocsolhatod kicsit

2015. dec. 22. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 Ügyet Lenke ***** válasza:
meggykompótvagy szörp, esetleg mehet bele egy kevés rum vagy likőr, vannak sütemények amelyeknél alapból meg kell locsolni a tésztáját...
2015. dec. 22. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!