Miért ragad a tészta a dagasztószárra?
Figyelt kérdés
Tapasztalt dagasztók, segítség! Pici baba mellett próbáltam kézi robotgéppel dagasztani. Van hozzá keverőtál és dagasztószár, most próbáltam először. A tészta feltapadt a dagasztószárra és az egész vele pörög. Mit csinálok rosszul? Kevés a folyadék? Rossz sorrendben adagoltam? Bedagasztottam végül kézzel, ahogy máskor is, de jó lenne máskor használni a robotgépet, ha már van ilyen funkciója. Mit javasoltok, hogy ne kapja így össze a tésztát?2015. dec. 17. 14:44
1/7 szatam9a válasza:
3/7 anonim válasza:
kettes vagyok: rossz sorrendben adagoltad a cuccokat
4/7 A kérdező kommentje:
Mindig akkor jön rá a vígasztalhatatlan sírás, mikor könyékig kovászos vagyok :) Felfutattam az élesztőt a langyos tejben. A tálba először a lisztet és a cukrot szórtam bele, majd bele ütöttem a tojásokat, kevés margarint(ekkor kapcsoltam be a keverőt) majd ment bele az élesztős tej és pillanatok alatt rátapadt a szárra. Mit kellene másképp csonálnom, hogy jó legyen?
2015. dec. 17. 15:31
5/7 A kérdező kommentje:
Azért említettem a babát, hogy érzékeltessem, miért szeretnék mindenképp géppel dagasztani és ne olyan válaszokat kapjak, hogy "Ne legyé lusta, fog meg, azt dagasztyá kézzel". De így meg azt kapom, hogy "valaki jól teherbe rakott" , hágy úgy látszik, egyes embereknek itt lételeme a bunkóság :))
2015. dec. 17. 15:50
6/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, törölték a hozzászólást, amire az utolsót írtam.
2015. dec. 17. 15:51
7/7 anonim válasza:
kenyeret szeretnél?
szerintem abba kellene víz és olaj is dagasztás előtt
valamint először a lisztet ahogy beleszőrtad azt fel kellene lazítani
és eőször kézzel össze kellene dolgozni, hogy egyenletes legyen, mert ekkor még nagyon ragacsos
itt egy recept, ebből vettem az ötleteket
ééés itt van tipp, hogyan kell dagasztógéppel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!