internetes áruházból a legegyszerűbb, van, ahol zöldségszárító néven van, 12-15-ért már lehet jót, 4-5 tálcás, jó, ha lehet állítani a hőmérsékletet, jobb a felülről fújó, mint az alulról, jobb a forgórész nélküli (eggyel kevesebb meghibásodási lehetőség), jó, ha van hozzá szita vagy sima tálca, erre lehet apróbb dolgokat vagy lekvár állagút kenni. van, amelyik kevésbé zajos, lehet ez is szempont, nálunk általában éjjel megy, senkit nem zavar, van, amelyiken van időzítő kapcsoló, nekünk ilyen van:
ha ügyes vagy, tudod éjszakai áramról is üzemeltetni :-))
#4: Nekem se volt :) Azért a kereket a középen a lyukkal közel se tudom úgy kihasználni, mint a szögleteset tudnám, bezzeg a nyersvegán bloggerek olyannal nyomják... De azért így is jó.
Hogy mennyire elengedhetetlen, az nyilván életmód kérdése. Én extrém ritkán használom, ha nem lenne egy csomó gyümölcsfám, szinte sosem kerülne rá sor. Azon kívül mindössze a diót aszalom rajta, főleg a friss dió nehezen darálódik, mert nedves (régen áztattam is a diót, de túl nagy macera és az olajos magvaim többségét úgyis anélkül eszem, a fitátokról pedig úgysincs elég adat, csak túlélem az áztatlan diót, úgyis hőkezelem sok esetben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!