Lokas kérdése:
Mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül 1 szál szalonna?2015. máj. 12. 16:03
1/8 anonim válasza:
1 tábla? attól függ milyen ezer fajta van
2/8 A kérdező kommentje:
egy rendes szalonna ami kell egy kajába.
arra vagyok kiváncsi
2015. máj. 12. 16:07
3/8 anonim válasza:
te jó isten.
elmész, megkérdezed, megveszed.
változó...nyilván nem 5.000...... de nem is 200....
és az nem szál szalonna, hanem tábla szalonna.
szálból max 1 szál kolbászt kérhetsz..
5/8 anonim válasza:
Attól függ hol veszed, piacon a házi szalonna elég drága, de kevés kell belőle egy ételbe, 1-2 csík is elég, 600 Ft-ért vettem kb 10 centis darabot, de sokáig elég ízesítésre.
6/8 anonim válasza:
T kérdező!Magyar helyesirás!!! Magyarból: 2-es??? brrr Fogadok a pirosat +találod-de attól buta maradsz, -ja nem szál, oldal... brrr
7/8 anonim válasza:
Elárulnád, hogy helyesírásilag mivel van problémád a kérdéseivel kapcsolatban?
Azért kérdezem, mert szerintem helyesírásilag rendben vannak, nem úgy, mint a te válaszod...
8/8 anonim válasza:
Ha a boltban egy nagy táblából kérsz, kérhetsz dekára is, mondjuk 20 dekát, de mondhatod azt is, hogy egy ujjnyi vagy 2 ujjnyi szeletet kérsz belőle.
Természetesen a mennyiség függ, hogy milyen ételhez kell.
A szalonnát tényleg nem szálban mérik, de ezután már tudni fogod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!