Néhány kérdés emeletes/fondanttal bevont torta készítésével kapcsolatosan. (? )
1. A két emelet közé kell valamilyen tálca-szerűség?
2. Vagy valamilyen tartópálcikák, hogy helyben maradjanak?
3. A pillecukros vagy a zselatinos fondanttal jobb dolgozni/finomabb?
4. A két emeletet külön vonjam be, igaz?
5. A barátom szülinapja ötödikén van, ha negyedikén délutánra befejezem a tortát, akkor hol tároljam, hogy ne menjen tönkre, de a fondantos borítás/díszítés se sérüljön?
Előre is köszi!
1,2:igen kell erre van special torta tartó,fontos hisz nelkule megrogyna a tortád.
(ne tálcát hasznal közéjük)hanem tartót.
3:fondattal szoktam bevoni ami mar elvan készítve azt csak kinyujtod es be vonod vele a tortát.
Szeretem,mert szep szines, nincs az a csupa cukor ize,es konyen dolgozhato.
Hátránya a test homersekletol olvadni kezd igy ha sok időbe telik a bevonas akkor olvadasnal erdemes par percre hűtőbe tenno es csak utanna folytatni a díszítést...
4: Igen kulom vond be elsőt bevonod az kerul allulra utana ra teszed a másodikat amit felülre kéri es szepen bevonod azt is.
5: Hűtőben kell tárolni mindenféle képen a tortát a foleg a fondat miatt.
Mar irtam azt hiszem. A torta bevonása utan tedd egy picit a hűtőbe es csak utanna diszitsd mert kulonben ha egyszere akkarod befejezni akkor nem lesz szep látványos felgyurudk olvad a fondat a dísz pedig le válik vagy beszívja a fondat.
Díszítést mindig hutes utan végezd.
Es természetes fogyasztasig hűtőben tarolod.
Felvagas utan is rogton hűtőbe teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!