Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Imádjuk a kakaós csigát....

Imádjuk a kakaós csigát. Hogyan készithetem el otthon?

Figyelt kérdés
2008. szept. 13. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi is imádjuk!Föleg a 2 éves és a 6 éves fiaim:)

Én ez a recept szerint szoktam csinálni:

[link]

Tejjel ne felejtsd el meglocsolni mert kiszárad!És olvasztott margarinnal mindenképp kend körbe oldalt is mert összeragad!

De isteni amúgy!!!!!

2008. szept. 13. 17:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! A jövöhéten elkészitem.
2008. szept. 13. 17:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a receptet, amit belinketél, legalább 5* megcsináltam már, nagyon finom, mi is imádjuk!!!
2008. szept. 13. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez a recept tényleg nagyon jó!Mi imádjuk!De ha jól emlékszem de nem tuti mert lehet keverem a fánk-al de mintha úgy rémlene valamenyivel több liszt kell belöle!

De ez nem 100%! :(

1. válaszoló voltam

2008. szept. 13. 18:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

40dkg liszt,1 ráma ,2dkg élesztö,2db tojci.

Ezeket összegyurni kinyujtani megkenni olvazstott vajjal rá a kakopor én instantal csin az annyira nem folyik ki feltekerni felszeletelni tepsibe rakni és szép világos pirosra sütni isteni olmlos kelt tészta 1 probát megér isteni:)

2008. szept. 21. 18:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
*elözö válaszolo vok 2 kanál tejföl kimaradt bocsika
2008. szept. 21. 18:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

1. válaszoló vagyok!

Megcsináltad amúgy?

Még én annyit hozzá tennénk hogy jó izlés kérdése de én kizárólag csak rendes kakaóval csinálom!Szóval nem nesqiuk kakaóval vagy instant-al hanem amit én keverek ki!Az instant hamar elolvad,kifolyik!Meg én szeretem ha "ropogosabb"!!!

2008. szept. 21. 19:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen megcsináltam, és nagyon finom lett. Rendes kakaóval készitettem, én is igy szeretem.
2008. szept. 27. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!