Hogy készíthetem el otthon azt a pirított fahéjas mandulát?
Figyelt kérdés
Más néven bajor mandula vagy gebrannte mandel.Milyen mandula kell hozzá? esetleg spanyol?..találtam receptet de nem lett az igazi...köszi a válaszokat:)2010. febr. 23. 17:43
1/1 anonim válasza:
Szia!
Hát a válaszom nem tudom mennyire lesz még aktuális 8 hónap után, de azért megírom.
Arra gondolsz, amiket vásárokon szoktak árulni?
Mi sima mandulával szoktuk csinálni, forró vízben főzzük a mandulát, és megszabadítjuk a barna rétegtől, ami rajta marad, miután a héjából kitörtük.
amíg még nedves a mandula fahéjas cukorral, aztán be a sütőbe megpirítani.
nekünk így jött be, nagyon imádom. az íze is hasonlít a vásárihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!