Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készíthetem el otthon...

Hogy készíthetem el otthon azt a pirított fahéjas mandulát?

Figyelt kérdés
Más néven bajor mandula vagy gebrannte mandel.Milyen mandula kell hozzá? esetleg spanyol?..találtam receptet de nem lett az igazi...köszi a válaszokat:)
2010. febr. 23. 17:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát a válaszom nem tudom mennyire lesz még aktuális 8 hónap után, de azért megírom.

Arra gondolsz, amiket vásárokon szoktak árulni?

Mi sima mandulával szoktuk csinálni, forró vízben főzzük a mandulát, és megszabadítjuk a barna rétegtől, ami rajta marad, miután a héjából kitörtük.

amíg még nedves a mandula fahéjas cukorral, aztán be a sütőbe megpirítani.


nekünk így jött be, nagyon imádom. az íze is hasonlít a vásárihoz.

2010. okt. 28. 16:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!