Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nem romlandó mártás létezik?

Nem romlandó mártás létezik?

Figyelt kérdés
Suliba kéne pelmenyi mellé. Nincs hűtő, se mikró. kb 7 órát állna egy jól záródó dobozban.
2015. nov. 22. 14:37
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Mi az a pelmenyi?
2015. nov. 22. 14:40
 2/7 anonim ***** válasza:
42%

[link]

A recept szerint már a tésztájában is tej + tojás van, és nem sült, csak főtt tészta, az egész (mártás nélkül) sem fog kibírni 7 órát hűtés nélkül!!!!

2015. nov. 22. 15:15
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

#2: Az miért számít, hogy főtt? Nincs tapasztalatom a főtt dolgok hűtő nélküli tárolásában, mivel mindig sülteket viszek útra... Kivéve persze a főtt tojást, de az speckó, hetekig is eláll héjában szobahőmérsékleten.

7 óra nagyon rövid, maximum nyers tojást és tejet nem használnék, a gombát se erőltetném, de úgy kb. minden egyéb kibír ennyit...

2015. nov. 22. 15:20
 4/7 anonim ***** válasza:
42%

Közönséges síma főtt tészta is ha konyha-hőmérsékleten áll 3-4 órát, már akkor nem az igazi, fűtött helyen pedig meglehet, hogy elkezd savanyodni is.

Nézd meg a pelmenyi receptjét, a tészta tejjel-tojással készül, a közepében darált hús, és ezt akarja 7 órán keresztül hűtés nélkül tartogatni!!!

Biztosan nem ennék belőle...

2015. nov. 22. 15:58
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
A pelmenyit Oroszországban _frissen_ és melegen árulják.
2015. nov. 22. 19:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés -_- Már vittem pelmenyit semmi baja nem lett ha kicsit máshogyan készítem. Mártásról senki nem írt nem tudtok olvasni tán hogy az volt a kérdés?
2015. nov. 22. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:
52%

4-es vagyok!

Bocsánat, hogy másról kezdtem el dumálni...

[link]

Parancsolj, 145 recept!!! Elég lesz??????????????????

2015. nov. 23. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!