Nem romlandó mártás létezik?
A recept szerint már a tésztájában is tej + tojás van, és nem sült, csak főtt tészta, az egész (mártás nélkül) sem fog kibírni 7 órát hűtés nélkül!!!!
#2: Az miért számít, hogy főtt? Nincs tapasztalatom a főtt dolgok hűtő nélküli tárolásában, mivel mindig sülteket viszek útra... Kivéve persze a főtt tojást, de az speckó, hetekig is eláll héjában szobahőmérsékleten.
7 óra nagyon rövid, maximum nyers tojást és tejet nem használnék, a gombát se erőltetném, de úgy kb. minden egyéb kibír ennyit...
Közönséges síma főtt tészta is ha konyha-hőmérsékleten áll 3-4 órát, már akkor nem az igazi, fűtött helyen pedig meglehet, hogy elkezd savanyodni is.
Nézd meg a pelmenyi receptjét, a tészta tejjel-tojással készül, a közepében darált hús, és ezt akarja 7 órán keresztül hűtés nélkül tartogatni!!!
Biztosan nem ennék belőle...
4-es vagyok!
Bocsánat, hogy másról kezdtem el dumálni...
Parancsolj, 145 recept!!! Elég lesz??????????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!