Rántott már ki valaki szarvasgombát?
Szarvasgombát kirántani??? Fűszerként kell használni, nem étel-alapanyagként. Hőhatásra ráadásul nagyrészt elveszti az ízét...
Ha rántott gombára vágysz, inkább őzlábból csináld.
Te jó ég, remélem ezt viccnek szántad.
A rántott gomba eleve egy akkora proli dolog, hogy csiperkéből még elmegy, de minden kicsit nemesebb gombafajtát erre elpazarolni vétek.
A rántott ételek kifejezetten gyors konyhai kaják voltak. Nem tartoztak, ma sem tartoznak a szakácsművészethez. A prolizást viszont ki nem állhatom, így azt a választ értéktelennek tartom.
Minden hasonlat rossz, így nem írok le olyant, hogy 190 milliós autóval is lehet cementet szállítani…
Nem az a legfőbb baj, hogy a szarvasgomba drága, s ezért flancos kajákba teszik affektált emberek.
Azért a bundát még felveszi az a gomba. Ezzel nem lenne baj, de ehetetlen lesz.
Nagyon-nagyon intenzív illata van (nem mellesleg vágyfokozó hatású). Nagyon kis mennyiségbe kerül az ételbe, nem kilószámra. S nem az ára miatt!
#3: Nem tudom, mit nevezel nemesnek, de az őzlábat mindig rántom. Az egyetlen alapanyag, amit rántok :) Gombaínyenc nem vagyok, de szeretem a hasamat s a rántott őzláb igen ízletes, számomra pont rántanivaló.
A csiperkét sütöm, persze nem a boltit, mert az mindenhogyan ízetlen, főleg a fehér.
A szarvasgomba pedig fűszer, nyilván nem rántja ki az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!