Tudtok olyan egyszerű recepteket mint a párolt brokkoli?
Figyelt kérdés
Hetedikes vagyok, anyukám nem főz valami jól így hát én szeretnék. De valahol el is kell kezdeni. Csak ötletem sincs a receptekhez.2015. nov. 11. 18:20
2/16 A kérdező kommentje:
Kösz szépen...
2015. nov. 11. 18:30
3/16 anonim válasza:
A legtöbb zöldségfélét el lehet készíteni párolva, zöldbab, zöldborsó, sárgarépa, cukkini, egyebek. De ez csak köret, ehhez kéne még valami hús is.
Mit szeretnél főzni, vagy milyen ételeket szeretnél enni?
4/16 anonim válasza:
Szerintem még a krémlevesek is jók és gyorsak...
7/16 anonim válasza:
Rántott hús,sült krumpli,zöldségkeverék. Ezt még én is megtudom
8/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, esetleg valami olyat amit általában a menzákon is adnak és egyszerű? Ja, és nem hal vagy gomba... :)
2015. nov. 11. 18:55
10/16 anonim válasza:
Túrós tésztával, diós tésztával nem nagyon tudsz mellé fogni, a krumplis, vagy káposztás tészta már bonyolultabb, de ha paprikás krumplit tudsz csinálni, akkor krumplis tésztát is. A menzán főzelékeket adnak, az se bonyolult, csak rántást, habarást kell tudnod csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!