Szakács mesterfogások?
Sziasztok!
18 éves vagyok szakácsnak készülök.Most 12.-es vagyok érettségi után akarok erre a pályára lépni.A kérdésem az lenne hogy természetesen imádok főzni és rendszeresen szoktam itthon,de kerestem neten hogy ugye a vágás pontossága és gyorsasága létfontosságu,de nem találtam semmi technikát ami segiteni.Nincs ilyen vagy csak én nem találtam.
A kérdésem hogy tudtok e adni oldalak ahol tudok kezdő szakácsoknak szóló dolgokat olvasni,vagy esetleg egy blog ahol egymással oszthatjuk tapasztalatainkat egy tapasztalt séf "felügyeletével".
Illetve hogy van e vágási technika vagy csak gyakorolni kell nincs speciális mozdulat meg hasonló.
Illetve hogy hol találhatnék olyan receptet/ötletet ami kezdő szakácsnak jó lenne gyakorlásnak.Amiben van kihivás de nem tul hardcore.
Elörre is hálás köszönet!
De vannak "speciális" technikák. Az aprításnál, szeletelésnél. És még ezer praktika amivel megkönnyíted,gyorsítod a munkád. Van és lesz időd gyakorolni, kell is. Rengeteget találsz a neten. Ajánlom Benke László régebbi műsorait! Onnan lehet lesni, és érdemes is!
Nem utolsó szempont hogy ezt jó eszközökkel végezd!
Tudod! Például egy életlen kés csak bot! Csak "keseríti az életed"! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!