Melyik a legfinomabb tea?
Figyelt kérdés
Már egy ideje azt vettem észre, hogy a kedvenc teám (Pickwick) nagyon keserű és ihatatlan.
Melyik teát gondoljátok a legfinomabbnak, amelyet nem kell annyira felcukrozni? (Gyümölcsteára gondolok.)
Előre is köszönöm a válaszokat.
2015. nov. 7. 11:52
2/7 anonim válasza:
Saga, de a Liptontól a zöld teás-muffinos sem volt rossz.
3/7 anonim válasza:
Nekem is feltűnt, hogy a Pickwick keserűbb lett, de én mindig citromosat veszek és citrommal és mézzel ízesítem, ezért gondoltam, hogy talán a citrom miatt keserű. De egyébként van egy teafajta, olcsó, nem tudom hirtelen a nevét, gyümölcstea, olyat vettem legutóbb a Pennybe 179 Ft-ért erdei gyümölcsöset és lekörözi a Pickwicket.
4/7 anonim válasza:
Szálas tea. A King's Crown pl. ár-érték arányban szerintem nagyon jó. Szép nagy darabok, jó aroma és ehhez képest nagyon olcsó ár.
6/7 anonim válasza:
Teakanne körte, és a Spar-os lvendula :P
7/7 Süle Dominik válasza:
Sir Edward tea vagy mi a neve. Lidl-be lehet kapni. Olcsó és finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!