Legfinomabb húst is tartalmazó leves?
Szerintem az igazán tartalmas levesek amitől jólis lehet lakni, azok általában nehezek.
Szerintem a legfinomabba thai kókuszos csirkeleves, de a kedvencek között van a borscs is.
Palóc leves - laktató, van benne hús viszont a tejföl miatti savanysága miatt elég könnyed
Tárkonyos ragú leves - szintén laktató, van benne hús de a tárkony üdesége miatt frissítő is
Nyáron én a levesek közül ezek preferálom a legjobban.
Én is a ragulevesre gondoltam :)
Sok husival. De az azért mégsem nehéz.
Nálunk a gyerekeim kedvence az "egyszerű" húsleves.
Igaz, háromféle hús van benne (marha, pulykanyak, húsos karajcsont), esznek mellé egy rakás zöldséget és cérnametéltet. Bekanalaznak két tányérral és a második fogás már beléjük sem fér :)
Marha húsleves jó sok zöldséggel és gríz galuskával.
Utána persze második fogásként valami pörkölt-féle, vagy tejfölös-tejszínes husi körettel. Esetleg a "hagyományos" rántott-sült húsok, ha valóban olyan beállítottságúak.
Ami marha hús a levesből megmarad, az jó lesz nektek másnap egy kis vadasnak... (most éppen ezt készítek!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!