Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Legfinomabb húst is tartalmazó...

Legfinomabb húst is tartalmazó leves?

Figyelt kérdés
Elég éhes ismerősök jönnek ma hozzám munkából, gondoltam egy nagyon finom, laktató levest készítek nekik, ezért is lenne fontos eleme a hús. Nem szeretnék túl nehezet , mint pl gulyás, vagy csülkös bab, de mégis szeretném, ha jól laknának tőle. Ötletek?
2015. jún. 9. 08:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%

Ragulevest lehet tejszín nélkül is készíteni. Tényleg sokan nem bírják. Bár nagyon kevés kell bele, nem krémleves :)

De ilyen melegben szerintem is kellemesebb tejszín nélkül.

2015. jún. 9. 12:25
 12/15 anonim ***** válasza:
65%

Azért ha valaki vendégségbe megy illik előre jelezni a laktózérzékenységet....

Kár hogy a csülkös babot kizárod, szerintem az a legjobb :)

2015. jún. 9. 12:36
 13/15 anonim ***** válasza:
64%

Tárkonyos csirkeraguleves :)

olajra feldobsz hagymát,üvegesre párolod,adsz hozzá tetszés szerinti csirkét (én szárnyat szoktam,de mellből is jó),kicsit megkapatod,felöntöd alaplével (ha nincs vízbe húsleveskocka).Ebbe mehet tetszés szerint zöldségek: répa,fehérrépa,karfiol,karalábé stb (borsó mindenképp kell bele)!ha puhára főtt csinálsz egy tejfölös habarást behabarod,egy kis citromlével,és tárkonnyal bolondítod. persze sózod,ahogy szoktad,a saját ízlésednek megfelelően.Ez tuti befutó,nálunk mindenki szereti.Remélem segítettem :)

2015. jún. 9. 14:46
 14/15 anonim ***** válasza:
64%
Én nem teszek a ragulevesbe tejfölt, csak a végén jó sok aprított petrezselymet.
2015. jún. 9. 14:49
 15/15 anonim ***** válasza:
83%

-Nyirségi gombócleves

-Frankfurti leves (bár az virslis ugye)

-Bakonyi betyárleves

-Kolbászos tarhonyaleves

Ezek egyszerűek,és laktatóak.

2015. jún. 9. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!