Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Torta krémbe a holland kakaópo...

Torta krémbe a holland kakaópor helyett használhatok sima kakaóport is?

Figyelt kérdés
2015. nov. 6. 10:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Mármint bármilyen más cukrozatlant, úgy értem.
2015. nov. 6. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak arra figyelj, hogy ha cukrozottat használsz, az nem lesz olyan tömény kakaós ízű, valamint kevesebb cukor is kell akkor bele azon kívül.
2015. nov. 6. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
32%

használhatsz, csak a sima kakaópor gyengébb, ezért több kell bele


holland : 20-22% kakaótartalom

"sima": 15-18% kakaótartalom

2015. nov. 6. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Használhatsz, de a holland kakaóporral finomabb, selymesebb, mert magasabb a kakaóvajtartalma (18-22%), mint a simáé (12% körül.)
2015. nov. 6. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!