Jó a holland kakaópor?
Figyelt kérdés
A 60-70-80%-os étcsokit egyből befalom, annyira imádom, viszont a natúr kakaóporból mértéket tudok tartani, és ugye cukor sincs benne. Viszont annak max 25%-os a kakaóvajtartalma. Az ugyanúgy jó? Ugyanúgy van jótékony hatása?2014. márc. 27. 06:59
1/7 anonim válasza:
" Jó a holland kakaópor? "
-mire,lefogyásra ?
2/7 A kérdező kommentje:
dehogy lefogyásra :D van e ugyanolyan jótékony hatása-> flavonoid tartalma. Egészség kategóriába kellett volna írnom....
2014. márc. 27. 07:16
3/7 anonim válasza:
Persze, hogy jó, napi 1 csésze kakaó reggelire egészséges, a holland kakaópor nagyon finom, én évek óta ezt veszem.
4/7 anonim válasza:
Egészséges, ha nem vagy allergén egyik összetevőjére sem. Egyed bátran, bár vigyázz, mert komoly székrekedést tud okozni nagyobb bevitt mennyiségben!
5/7 anonim válasza:
Csalóka a holland kakaópor elnevezés, mivel Hollandiában nem terem meg a kakaó. Nekem ízlik.
6/7 anonim válasza:
Flavonoidtartalom és egészségre gyakorolt pozitív hatás. Kissé mese habbal, de nem baj.
A holland kakaópor az, amit ilyen lúgozásos ergya módszerrel állítanak elő? Én is szeretem.
7/7 anonim válasza:
Besenyő Pista!
Egy holland gyógyszerész és vegyész forradalmi találmánnyal jelentkezett a 19. század első felében. Coenraad Johannes van Houten (a híres amszterdami csokoládégyáros Casparus van Houten fia) egy hidraulikus prés használatával képes volt a képlékeny kakaómassza nedvesség- és zsírtartalmának jelentős redukálására – ezzel feltalálta a kakaóport, amellyel immár süteményeket, kekszeket is tudtak készíteni.
Ezért holland kakaó, nem azert, mert ott kakao ültetvények vannak.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!