Mi a 'midzs' (Mititei) receptje?
Romániában lehet kapni. Olyan mint a fasírt, csak hosszúkás. A fűszerekre lennék kíváncsi. Nagyon szeretjük.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
figyu az nem "midzs" hanem miccs , a mititei azt jelenti kicsi. a legjobb miccs az 3 fele husbol keszul, es ahogy mondtad a fo fuszer a foghagyma, bors, so, piros paprika(keves), en ugy tudom hogy mast nem tesznek bele.
remelem segitettem vele.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
lso vagyok .nah a kedvedert meneztem par roman nyelvu oldalt mit irnak szoval ok irnak:gyomber(izles szerint, nem kotelezo), fekete bors, foghagyma,( komenymag, koriander-szinten izles szerint ha akarod) piros paprika, pici szodabikarbona, es azt irja hogy lehet a psztaba tenni kicsi asvanyvizet, vagy huleveslevet. ennyit tudtam meg segiteni. remelem sikerul hazilag megcsinalni.
alatalaban 3 fele husbol a legfinomabb, de ha csak 1re van lehetoseg az diszno legyen, ha nagyon szaraz a hus akkor kell melle tenni zsiragekot.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Szia!
Én is rengeteget ettem miccset és imádja az egész családom.
Erdélyben nekem egy helyi néni a következőképen írta le a receptet:
sertés
juh
marha-ezek darált hús
só
kevés pirospaprika
bors
kevés szodabikarbóna(ettől nő meg és lesz olyan amilyennek lennie kell)
csombor/borsikafű (ki hogy ismeri)
Se fokhagyma,se vöröshagyma nem kell bele.Keresed benne az ízt, de attól olyan lenne mint a fasírt és ez igaziból nem az.
Faszénen szoktuk sütni, de van hogy csak 2féle húsból.Akkor is nagyon finom,mellé mustár, friss kenyér.
Most az én kedvemet is meghoztad hozzá. :)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!