Grízes tésztát búzadarából vagy zsemlemorzsából?!?
Figyelt kérdés
Én búzadarából csináltam,de el vagyok keseredve,hogy még ezt sem tudom megcsinálni,mert egyáltalán nem olyan mint amilyen a képen:-( Pedig nem is kevés ideig pirítottam még sincs színe :-(
Kezdő vagyok még,az igaz,de ennél bonyolultabb ételek is sikerültek már,ez meg....
6 ek olajhoz írtak 6 ek búzadarát,majd 3 dl vizet!
2010. márc. 18. 16:37
12/13 anonim válasza:
8.23-as,a 17.26-os recept tökéletes,próbáld ki te is majd meglátod,de az is igaz,hogy úgy főzöd ahogyan te akarod.Ugye nincs harag?ZS
13/13 anonim válasza:
18:01 Már miért lenne harag? Szivesen kipróbálok mindent, ami jó. Aki a jó tanácsért megharagszik, az ostoba. Én szivesen tanulok. Tehát nincs harag, köszönet van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!