Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Még van szilveszteri virslim...

Még van szilveszteri virslim a fagyasztóban, mit csináljak belőle?

Figyelt kérdés
Vagy ki kéne már dobni?
2010. márc. 17. 14:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
szia! ki ne dobd, a fagyasztottnak semmi baja. csinálj lecsósvirslit tarhonyával. vagy recésen bevagdalva süsd meg és akármilyen főzelékkel vagy krumplikörettel komplett kaja.
2010. márc. 17. 14:43
 2/13 anonim válasza:
100%
Bármit, amit friss virsliből is csinálnál. :-))
2010. márc. 17. 14:48
 3/13 anonim ***** válasza:
64%
Én most főztem meg február elején lefagyasztott virslit, iszonyat gáz fagyasztóíze volt, pedig jól hűt a fagyasztónk. Odaadtam az egészet a cicáknak.
2010. márc. 17. 14:49
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan meglehet enni!:)
2010. márc. 17. 14:58
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát, ez az, hogy valami forradalmi ötlet kéne, mert annyira unom már főzve-sütve. Le kéne darálni és valami melegszendvicsre rákenni?
2010. márc. 17. 15:27
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Anyós pl. sütött kelt tésztából kiflit és azokba tett bele egy-egy fél virslit "tölteléknek". tök fincsi volt.
2010. márc. 17. 15:39
 7/13 anonim válasza:
49%
Én is ugyanígy jártam sajnos.Csináltam belőle egy hirtelen ötlettől vezérelve somlói galuskát.
2010. márc. 17. 15:42
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem is rossz ötlet. Kenyérfalatkák, virslikarikák, hagyma összekeverve, ráöntve egy kis majonézes szósz. Nem is vagy annyira hülye, mint szeretnél lenni :)
2010. márc. 17. 15:46
 9/13 anonim ***** válasza:

Bajor kiflit!!

Egyszer büfében ettem, utána itthon megcsinátam, sikerült ugyanolyat :)

Édeskés hot-dog kifli kell hozzá (én a coraban szoktam venni 4 db-os csomagban van, molnárka a neve 140 Ft a 4 db)

A virsliből csinálok egy majonézes virslisalit (virsli felkarikázva, bolti majonéz - kipróáltam házival, de ez a kaja finomabb boltival - mustár, pici méz, pici só, tejföl, apróra vágott lilahagyma), ezt beletöltöm a ketté vágott kiflikbe, rá reszelt sajt megy, 15 mp a mikróban és már ehető is.

Mi nagyon szeretjük (de tényleg csak ezzel az édeskés molnárkával finom, sima sós bagettel nem jött be)!

2010. márc. 17. 18:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Felrakok egy pörkölt alapot, hús helyett belerakom a virslit felkarikázva + 1 babérlevelet, mustárral tejföllel, liszttel behabarom, tésztával vagy rizzsel szoktuk enni.
2010. márc. 17. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!