A fagyasztóban lévő hús ugye nem tud megromlani? Bármeddig fel lehet használni?
Most találtam a fagyó mélyén egy fél kg.-os csomagolású darált húst,de a dátum rajta 2010.11.07.
Milánóinak szeretném megcsinálni,de enne belőle a 15 hós fiam is.Szerintetek megmerjem csinálni vagy hagyjam a fenébe?
Én is sokszor főztem már így.
Ha lejárati időn belül fagyasztottad le, szerintem nyugodtan megehetitek.
Tyű köszike hogy ilyen gyorsan írtatok mert most van időm főzni hogy a fiaim alszanak (1,5 és 14 hónaposak).A nagyobbik nem sokára ébred és jó lenne addig ebédet varázsolni!
Köszi mégegyszer!
Ha meg nem is romlik,a minősége az idő teltével bizony nagy mértékben csökken!Jómagam azt ajánlom,fél évnél tovább ne tárolj semmit a fagyasztódban,nem éri meg a kockázatot!Sajnos a "túltartogatott" élelmiszerek gyakran élvezhetetlenné válnak fagyosan is!
A felengedett élelmiszerekben hatványozott gyorsasággal szaporodnak a mikrobestiák,ezért a felhasználással ne várj sokat!!!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!