Ebből mennyi kell rá? Só kell? Mennyi? Egyéb? Olaj alá kell? Ha igen, mennyi? Meddig kell sütni hány fokos sütőben? Le kell takarni olyan fényes izével?
2015. okt. 21. 19:22
1/5 anonim válasza:
"Le kell takarni olyan fényes izével?" - Az a legfontosabb, a fényes izével letakarás! De ha nincs fényes, a matt izé is jó, csak legyen valamilyen izé!
Más nem is kell hozzá, igazából csirke sem.
2015. okt. 21. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
2/5 anonim válasza:
A fűszerkeverékre rá van írva, hogy mennyi húshoz való, szerintem a zacskó fele fog kelleni a két csirkecombhoz. Vagy már odatetted? Só nem kell, mert az van benne. Egy kis olaj az edény aljára és egy kis víz, és befedni a fényes izével, amit alufóliának hívnak. Lehet jó meleg a sütő. A végén, mikor megpuhult, le kell venni kb 10 percre a fényes izét, hogy meg is piruljon. Én mindent egy órát sütök, állítólag kevesebb is elég, de ezalatt biztos megpuhul.
2015. okt. 21. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
3/5 anonim válasza:
Én nem szoktam fűszerkeveréket rátenni, besózom a csirkét, megszórom frissen őrölt borssal és majorannával, a tepsit kibélelem sütőpapírral, öntök bele kis vizet, teszek bele 1-2 kanál libazsírt, rá a csirkecomb, lefedem alufóliával és be a sütőbe, comb nagyságától függően 1 óra, vagy mésfél, majd leveszem a fóliát és anélkül sütöm kb még fél órát, amíg a bőre ropogósra sül.
2015. okt. 22. 08:44
Hasznos számodra ez a válasz?
4/5 anonim válasza:
A 2-es válaszoló tökéletes.
Valóban az a fényes izé = alufólia! De nem tévesztendő össze az "átlátszó fényes izével", amely az ételek csomagolására, tárolására való, mert annak a neve folpack!
Egyébként bármilyen húst addig párolok a "fényes izé" alatt, (ez tetszik!), amíg meg nem puhul = villával beleszúrsz, érezni fogod!! Amikor már puha, akkor kell az alufóliát leszedned a húsról, és visszatenni a sütőbe, hogy szép pirosra süljön a külseje!!! Ezt a módszert nevezik egyébként: tűpróbáig sütni-főzni.
2015. okt. 22. 08:44
Hasznos számodra ez a válasz?
5/5 anonim válasza:
Úristen...12 vok és egy sült csirkét egyedül is meg tudok csinálni...micsoda nagy cucc
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!