Létezik receptes oldal hülyéknek?
Mert bármelyiket nézem érthetetlen, sima krumplis tészta a cél most de már ebben is olyanok vannak, hogy dinszteljek hagymát, mi a frászt jelent az? Egyáltalán melyik a vöröshagyma? Hány db belőle a 15 dkg? És nincs odaírva hogy mire kapcsoljam a tűzhelyet, mennyi vízben főzzem a krumplit, és sorolhatnám még a dolgokat ami megakadályoz abban hogy ebédem legyen ma.
Receptes oldal hülyéknek létezik? Angol nyelvű is jó akár...





Ne add fel! Hidd el, hogy nem nehéz, tényleg csak pár alapdolgot kell megtanulnod. Legközelebb finomabb lesz, és megcsinálod egy óra alatt, harmadszorra meg 30 perc, és a szomszédoknak is csorogni fog a nyála.
A cikizőknek meg üzenem, hogy ők sem fakanállal a kezükben jöttek világra, mindenkinek meg kellett valahogy tanulnia.





Ne add fel!
Nézz a tv-ben kismilliós főzős-műsor van, ahol a különböző fogásokat, krumpli-hagyma-pucolás-szeletelés, rántás-mártások készítése, hasonlók.
Másrészt:
Ez Horváth Ilona szakácskönyve, a világ legjobbja, mert nem csak a kismillió finom receptet találod benne, hanem a sütés-főzés tudományát a legapróbb részletességgel írja le, azok is megtanulnak belőle főzni, akik még életükben nem láttak még fakanalat sem!!!
Fogj bele bátran, és nyugodtan kérdezz, mi itt vagyunk, segítünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!