Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A sztárok miért így főznek?...

A sztárok miért így főznek? Nekem ettől felfordula a gyomrom!

Figyelt kérdés

az hogy a húst tiszta vérsen főzik/sütik meg nem mossák meg belekóstolnak valamibe és visszateszik bele a kanalat stb

Fúúújj!


2010. márc. 16. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ööö itthon én is belekóstolok az ételbe... én eszem belőle, nem?:)

ők meg valószínűleg sosem főznek amúgy, szóval fingjuk sincs a dolgokról.

nekem a kedvencem az volt, mikor a csaj úgy választotta szét a tojást, hogy belecsapta egy tányérbe és kanállal kihalászta a sárgáját... hát no comment :)))

vagy gulyáslevest főzött pulykamellből. lol...

2010. márc. 16. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
volt valaki, már nem emlékszem ki, aki a húslevesbe dobott 1 kanál lisztet csak úgy :D:D:D:D
2010. márc. 16. 19:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

Bódy Szilvi a zöldségesnél megkérdezte, melyik a vöröshagyma :=)

Valaki (már nem tudom, ki volt) már a sütőben volt a süti, amikor rájött, hogy valamit kihagyott a tésztából. Nosza, kikapta és belekeverte :=)

Hát igen, nekik nemigen lehet mindennapos rutin a főzés :=)

2010. márc. 16. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert fingjuk sincs, hogy mit csinálnak.
2010. márc. 16. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagymellú Anikó kidobott valamit a kukába ami a kanálján volt, az hozzáért a szemetes széléhez és azzal főzött tovább. na én ettől borultam ki, pedig nem vagyok finnya minnya. na de a szemeteskuka után ...
2010. márc. 16. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha valaki belekóstol az ételbe és a kanalat visszateszi,az már elég gáz.Le kell mosni,mielőtt újra kostolja a szakács.Ez csak akkor engedhető meg,ha csak egyedül ő eszik az ételből,de ha más is,akkor nem.Játsszák csak a fejüket,de nem tudnak főzni.
2010. márc. 17. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

A gyakorlati helyemen ugyanezt csinálják a szakácsok, és a kézilányok.

Hoppsz, leesett a földre a hús? Nem baj, gyorsan vissza a tepsire. Egy kanállal kóstolnak végig mindent.

Suliban nekünk megtanítják, hogy helyes, de erre nem sokan figyelnek oda legyen szó egy elit helyről, vagy egy mini kifőzdéről. Akkor a "sztároktól" mit várunk?

2010. márc. 19. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!