Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Krémfehér sajtból mit lehetne...

Krémfehér sajtból mit lehetne csinálni?

Figyelt kérdés
2015. okt. 18. 09:19
 1/6 A kérdező kommentje:
Salátába kockázva már nem szeretjük.
2015. okt. 18. 09:20
 2/6 anonim ***** válasza:
49%

Sajttortát.

[link]

A receptben a natúr krémsajt helyett nyugodtan használhatod.

2015. okt. 18. 09:35
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
Rántott sajtot úgy, hogy zsemlemorzsa helyett darált dióval vagy dejóval panírozod, rizzsel, áfonyalekvárral tálalva. Vagy vékonyra klopfolt csirkemellbe göngyölve, akár panírral, akár natúr, sütőben sütve, de egyszerűen rá is olvaszthatod natúrszeletre egy paradicsomkarikával, kis bazsalikommal. Belesütheted pogácsába, vagy sajttortába, amit első írt, abból is van millió változat, süthetsz sós muffint belőle kevés zöldfűszerrel ízesítve, köretnek vagy főzelék mellé feltétnek, stb, stb.
2015. okt. 18. 10:37
 4/6 anonim ***** válasza:

2# a sajttorta sztem rossz ötlet, mivel a kremfeher sajt nagyon sós.

én salataba szoktam mindig tenni. amúgy mimdenbe teheted ahol feta sajtot írnak.. kb ugyanolyan

2015. okt. 18. 11:08
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
2015. okt. 18. 11:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Joghurttal szoktam összeturmixolni krémesre, csepp olíva olajjal, petrezselyemmel, vagy kaporral, pár csepp citrommal. Kiváló mártogatós halakhoz, (lazac steak, cápa steak, egyéb natúran megsütött halfilé) fehér húsokhoz, natúr csirkemell filéhez.
2015. okt. 18. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!