Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell olyan jó kemény...

Hogyan kell olyan jó kemény tejszínhabot készíteni, ami nem esik össze? Pl. Olyat, amik a tortákon vannak. A cukrászok miből csinálják?

Figyelt kérdés
A hulula-t ismerem, ezzel dolgoznak a cukrászok is? Csak elég drága egy fél liter, ezért gondolom valami más megoldás is van.
2010. márc. 16. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Habfixálót kell beletenni, de sztm úgyse jössz ki olcsóbban :(
2010. márc. 16. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én olyat is hallottam, hogy zselatint kevernek bele, de nem tudom, mennyire jó ötlet... sosem csináltam még :)
2010. márc. 16. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A Hulala az egyik legolcsóbb tejszín-készítmény. Sokkal olcsóbb, mint az igazi tejszín (Hulala: 1l kb. 600 Ft, tejszín: 1 l kb. 1000-1100 Ft).

2 dl-enként tegyél bele egy zacskó habfixálót, így "kőkemény" lesz.

Vagy tehetsz bele Zselatin Fixet vagy sima zselatint (de ha nem vagy gyakorlott, akkor inkább a Fixet vedd).

2010. márc. 16. 18:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Pedig a Hulala megéri az árát!Rengeteg lesz egy 0,5 literesből!
2010. márc. 16. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Igaza van az előzőnek! Kb. 3x-osára lehet felverni (2 dl-ből 6 dl hab lesz).
2010. márc. 16. 18:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Habfixálóval nagyon szuper lesz!
2010. márc. 17. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!