Hogyan kell olyan jó kemény tejszínhabot készíteni, ami nem esik össze? Pl. Olyat, amik a tortákon vannak. A cukrászok miből csinálják?
Figyelt kérdés
A hulula-t ismerem, ezzel dolgoznak a cukrászok is? Csak elég drága egy fél liter, ezért gondolom valami más megoldás is van.2010. márc. 16. 17:06
1/6 anonim válasza:
Habfixálót kell beletenni, de sztm úgyse jössz ki olcsóbban :(
2/6 anonim válasza:
Én olyat is hallottam, hogy zselatint kevernek bele, de nem tudom, mennyire jó ötlet... sosem csináltam még :)
3/6 anonim válasza:
A Hulala az egyik legolcsóbb tejszín-készítmény. Sokkal olcsóbb, mint az igazi tejszín (Hulala: 1l kb. 600 Ft, tejszín: 1 l kb. 1000-1100 Ft).
2 dl-enként tegyél bele egy zacskó habfixálót, így "kőkemény" lesz.
Vagy tehetsz bele Zselatin Fixet vagy sima zselatint (de ha nem vagy gyakorlott, akkor inkább a Fixet vedd).
4/6 anonim válasza:
Pedig a Hulala megéri az árát!Rengeteg lesz egy 0,5 literesből!
5/6 anonim válasza:
Igaza van az előzőnek! Kb. 3x-osára lehet felverni (2 dl-ből 6 dl hab lesz).
6/6 anonim válasza:
Habfixálóval nagyon szuper lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!