Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A zakuszkához a paprikának is...

Lewega kérdése:

A zakuszkához a paprikának is le kell húzni a héját, vagy csak a padlizsánnak?

Figyelt kérdés
2015. okt. 12. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Csináltam már úgy is, hogy a nyers paprikát átdaráltam húsdarálón, és utána főztem, meg úgy is, hogy megsütöttem, és lehúztam a héját. Mindkettő finom volt, de a sült változat sűrűbb, krémesebb.

Szóval ha sütöd a paprikát, akkor le kell húzni a héját.

2015. okt. 12. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Eddig én is megsütöttem, és lehúztam, de most gondoltam, hogy kipróbálom csak darálva, mert nagy mennyiséget akarok csinálni, és a padlizsán sütése is nagyon időigényes.
2015. okt. 13. 08:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Dinszteld le nagyobb lábasban a felszelt húsos paprikát, kis sóval. Süsd egy kicsit, akár a lecsót, így kap valami kis sültpaprika ízt, ami szerintem nagyon fontos.

Utána botmixerrel pürésítheted, tökéletes lesz.

Megértelek, hogy a paprika sütése nagyban nem éppen a legkellemesebb konyhai teendő :)

2015. okt. 13. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
**Persze olajat is tégy alá, az lemaradt :)
2015. okt. 13. 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!