Lewega kérdése:
A zakuszkához a paprikának is le kell húzni a héját, vagy csak a padlizsánnak?
Figyelt kérdés
2015. okt. 12. 19:49
1/4 anonim válasza:
Csináltam már úgy is, hogy a nyers paprikát átdaráltam húsdarálón, és utána főztem, meg úgy is, hogy megsütöttem, és lehúztam a héját. Mindkettő finom volt, de a sült változat sűrűbb, krémesebb.
Szóval ha sütöd a paprikát, akkor le kell húzni a héját.
2/4 A kérdező kommentje:
Eddig én is megsütöttem, és lehúztam, de most gondoltam, hogy kipróbálom csak darálva, mert nagy mennyiséget akarok csinálni, és a padlizsán sütése is nagyon időigényes.
2015. okt. 13. 08:24
3/4 anonim válasza:
Dinszteld le nagyobb lábasban a felszelt húsos paprikát, kis sóval. Süsd egy kicsit, akár a lecsót, így kap valami kis sültpaprika ízt, ami szerintem nagyon fontos.
Utána botmixerrel pürésítheted, tökéletes lesz.
Megértelek, hogy a paprika sütése nagyban nem éppen a legkellemesebb konyhai teendő :)
4/4 anonim válasza:
**Persze olajat is tégy alá, az lemaradt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!