Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért van az, hogy amikor...

Miért van az, hogy amikor húslevest főzök, megkóstolom, finom, nem sótlan, majd amikor befőzök egy adagot tésztával, totál sótlan lesz az egész?

Figyelt kérdés

És minden alkalommal ez van.

Mindegy, hogy egyből, frissen, vagy másnap, vagy harmadnap. Ha befőzöm tésztával, után kell sózni.

Pedig amikor fővés közben kóstolom, már-már sósnak érzem.


2015. okt. 3. 11:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A tésztát mindig külön főzzük és külön is kínáljuk. Mindenki annyit tesz a levesbe amennyit akar. Ami megmarad arra 1-2 evőkanállal teszek a leves tetején gyöngyöző zsírból, összekavarom, így nem ragad össze másnapra.

Egyébként 3 perc tésztafőzést nem lehet kijelenteni, mert függ a tészta vastagságától is. Én vékony tésztát használok és forrástól számítva 1 perc a tészta főzése.

2018. okt. 12. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!