Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítenétek el ezt az...

Hogyan készítenétek el ezt az ételt?

Figyelt kérdés
Apuéknál voltam két hete és hozott egy kajáldából ételt. Csirkemell volt, rizibizi kicsit túlfőzve sztem, hogy jól tapadjon, majd egy sajtrétegés úgy volt megsütve. Hogy készítenétek el? Vagy ismeri valaki ezt a receptet? Tudom nem bonyolult, de érdekelne, hogy aki ismeri e zt a kaját, az hogyan csinálja. Köszi
2010. márc. 14. 20:46
 1/2 anonim ***** válasza:

nem csináltam még ilyet, de így készíteném:

felkockáznám a csirkemellet, kevés olajon megsütném (fokhagyma, só, fehérbors, szerecsendió).

kifőzném a rizst (hagyma, fokhagyma, só, bazsalikom).

egy tűzálló üvegtálat vékonyan kikennék olajjal, rá a csirke kockák, rá a rizs, majd jól megszórnám sajttal. addig hagynám a sütőben, amíg a sajt rápirul.

2010. márc. 14. 21:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a csirkemellet csíkokra szoktam vágni,-mint a resztelt májat-sózom,borsozom,kevés zsiradékon hamar megpárolom,ha kifehéredik már jó.A rizst,borsót külön elkészítem,ha megvan arányosan összekeverem,ujra fűszerezem,megszórom sajtal,összesütöm és már kész is.Remélem segítettem.ZS
2010. márc. 15. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!