Grízes tésztát lehet spagettiből készíteni? Nincs itthon laska tésztám.
Persze, hogy lehet, tészta az is, csak más formájú! :D
Csináltam én már pennével mákos tésztát, vagy szarvacskából káposztás "kockát" :D
Mi szélesmetéltből szoktuk, de tulajdonképpen valóban mindegy a tészta formája, pusztán szokás kérdése.
Én pl még laskából nem hallottam a darás tésztát, de biztosan abból is finom.
Sosem értem mi ez a tésztapara sok embernél... Tészta tészta... szinte mindegy a formája. Inkább ízlás kérdése, hogy ki melyikbe harap szívesebben.
Talán egyedül a betű és a cérnatészta a kivétel, mert az olyan vékony, hogy tényleg csak levesbe kellemes.
De a többi, a vastagabb és nagyobb tészták helyettesíthetők egymással.
Én is szeretem a grízest spagettivel. De még inkább orsótésztával, nekem az a kedvencem. (Talán azért mert elég nagy darabok, lehet beleharapni..., de mégse tapad össze, mint néha a kockatészta...)
Szóval ne fogjátok vissza magatokat! jÓ, ha vendégek jönnek, akkor lehet ragaszkodni a szokásokhoz, de amúgy hülyeség... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!