Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miből mennyit vegyek?

Miből mennyit vegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.Az oviban minden évnen van egy nap amikor ,sütögetős,bográcsozós délutánt tartunk. A mi csoportunk szalonnát,és virslit fog sütni. Miből mennyit vegyek?31 gyerek,33 felnőtt,de 50 főt számolunk inkább.Előre is köszönöm szépen.
2015. szept. 16. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi mindig kiteszünk egy listát egy héttel elötte, és mindenkinek rá kell írni, hogy hány felnött és hány gyerek jön. ìgy tudunk kalkulálni.

Habár nálunk sok evös parti van az oviban, az egyiken van csak, hogy az ovis pénzböl vesszük a virsliket.

Amúgy nálunk úgy megy, hogy kitaláljuk kb mennyi kaja fog fogyni, és kißirunk egy listás, amire az anyukák felírják magukat, hogy mit akarnak hozni.

Tésztasaláta: Kovács család

Minimvirsli 2 csomag: Kiss család

Almalé:

ìgy ami megmarad azt mindenki viszi haza, vagy megy be az oviba és köv héten a gyerekek megkapják reggelire.

2015. szept. 16. 17:53
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Oviban szalonnát és virslit sütni...

Én szalonnából egy dekát nem vennék, nem sütnék ovodás gyerekeknek! A felnőttek pedig egyenek ilyesmit otthon, és ne a gyerekek előtt!!!

Sült szalonna = tocsog a zsírtól, egy kisgyermek részére kész gyomor rontás, és tudjuk, hogy a gyerek amit lát, abból ő is akar....

2015. szept. 17. 07:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Első válaszoló,köszönöm szépen.

Kedves második,biztos óriási bajuk lesz,ha egyszer ilyet esznek.Jujj és amilyen rossz szülők vagyunk,szegény párák még szörpöt is kapni fognak.Sőt kapaszkodj meg,még sütit is fognak enni.

2015. szept. 17. 14:13
 4/4 anonim ***** válasza:

2-es vagyok!

Kedves Kérdező!

Nem kell ilyen cinikusnak lenned! Csak azért írtam, amit írtam, mert könnyen előfordulhat, hogy ilyen korú gyermekeknél a zsíros, meleg sült szalonna hasfájást, hasmenést, hányingert, és hasonlókat okozhat, amennyiben otthon nem voltak hozzászoktatva ezekhez!!!

Tőlem azt adsz nekik, amit akarsz! Képzeld, én is szeretem!

2015. szept. 18. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!