Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Töltött káposztát szeretnék...

Töltött káposztát szeretnék csinálni, de nem kaptam savanyú káposzta levelet, csak sima káposztát. MIt kell ilyenkor csinálni? Írna valaki házilag jó receptet?

Figyelt kérdés
2015. szept. 12. 07:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

2-es vagyok!

Erről a receptről beszéltem, amit a 10-es felrakott. Hidd el, hogy finom!

2015. szept. 12. 10:05
 12/17 anonim ***** válasza:
En szoktam ugy is ahogy itt mar irtak leforrazni,vagy ha nincs kedvem,veszek egy zacsko savanyu kaposztat,azt megfözöm,külön megfözöm a husgombocokat,majd összevegyitem ,berantom es kesz.Lehet bele füstöltet is tenni,ki hogy szereti.
2015. szept. 12. 10:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok,reszletesen nem irtam le a receptet,de most vegigmentem,csak a kepet lattam,azt hiszem a 10-es lenne az.
2015. szept. 12. 10:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Készítheted csak húsgombóccal anélkül, hogy becsomagolnád káposztába.

De édes káposzta levelébe is csomagolhatod a húsgombócokat. Van, aki alapból ezt használja savanyú káposztalevél helyett. Viszont akkor le kell forrázni a leveleket felhasználás előtt.

Én kóstoltam már ilyen töltött káposztát és így is nagyon finom volt.

2015. szept. 12. 12:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Párom szabolcsi és onnan tudom a töltött káposztát édes káposztából, azóta nem eszek savanyúból, a legjobb <3

Nézz utána recepteknek.

2015. szept. 12. 14:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Anyám.. kajak lepontozzátok azokat, akik édeskáposztából csinálják a töltött káposztát? Milyen világ ez.. :-)

Kérdező: Én kóstoltam már savanyúkáposztával, a világ minden pénzéért nem enném úgy többet. Szerintem kipróbálhatnád, hátha ízlik.

2015. szept. 26. 18:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves 16-os!

Én is mondhatnám ugyanazt, amit te, hogy a világ összes kincséért sem ennél meg azt, ami édes káposztából készül, mégsem pontoztalak le!! Az én verzióm pedig 0-ra lett pontozva!!!

Pedig itt semmi helye a pontozásnak, az egész "csak" szokás és ízlés dolga!!!

Te főzzed-egyed a fehér káposztából készültet, én továbbra is főzöm-eszem a hordós káposztából készültet, így mindketten jól járunk, és mindkettőnknek több marad!

2015. szept. 27. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!