Töltött káposztát szeretnék csinálni, de nem kaptam savanyú káposzta levelet, csak sima káposztát. MIt kell ilyenkor csinálni? Írna valaki házilag jó receptet?
2-es vagyok!
Erről a receptről beszéltem, amit a 10-es felrakott. Hidd el, hogy finom!
Készítheted csak húsgombóccal anélkül, hogy becsomagolnád káposztába.
De édes káposzta levelébe is csomagolhatod a húsgombócokat. Van, aki alapból ezt használja savanyú káposztalevél helyett. Viszont akkor le kell forrázni a leveleket felhasználás előtt.
Én kóstoltam már ilyen töltött káposztát és így is nagyon finom volt.
Párom szabolcsi és onnan tudom a töltött káposztát édes káposztából, azóta nem eszek savanyúból, a legjobb <3
Nézz utána recepteknek.
Anyám.. kajak lepontozzátok azokat, akik édeskáposztából csinálják a töltött káposztát? Milyen világ ez.. :-)
Kérdező: Én kóstoltam már savanyúkáposztával, a világ minden pénzéért nem enném úgy többet. Szerintem kipróbálhatnád, hátha ízlik.
Kedves 16-os!
Én is mondhatnám ugyanazt, amit te, hogy a világ összes kincséért sem ennél meg azt, ami édes káposztából készül, mégsem pontoztalak le!! Az én verzióm pedig 0-ra lett pontozva!!!
Pedig itt semmi helye a pontozásnak, az egész "csak" szokás és ízlés dolga!!!
Te főzzed-egyed a fehér káposztából készültet, én továbbra is főzöm-eszem a hordós káposztából készültet, így mindketten jól járunk, és mindkettőnknek több marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!