Milyen ételt készítsek az elején?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
csikemellapróra vágva gyros fűszerrel megszórva kisütve rizzsel hozzá szósz joghurt snidling összekeverve,vagy sajtos serés karaj:vajban mindkét oldalát 15-15 percig olajban kisütöd (só,bors rá) majd tálba be sajtal megszórni és be a sütőbe egy 20 percre ehez csinálhatsz hagymás krumplit,rizst,sültkrumplit,kroketet
desszert:baba piskóta tejbe áztatva rá puding,megint piskota megint puding, közé rumaroma
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
esetleg egybesűlt husi. csak befűszerezitek, és mehet a sütőbe.
Esetleg fasírt, könnyen megtanulható, anyud egyszer megmutatja, és már tudod is.
Szóba jöhet még a pöri, az is könnyen megtanulható.
Vagy készíthetsz valami rakott ételt, rakott krumplit, vagy karfiolt, káposztát.
vagy óvári szeletet (natúr szelet, rajta pirított gomba, sonka, sajt, és besütve.
Az elejére a krémleves nagyon jó ötlet.
Kész az ebéd! Zellerkrémlevet csináltam. Minden nagyon fincsi lett!
Köszi a válaszokat! Azért még írhattok, hátha holnap is főzős kedvemben leszek.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Ügyi vagy! Örülök, hogy sikerélményed lett.
Szerintem az egyik legegyszerűbb kajcsi a sóágyon sült csirke. Tepsibe tültesz egy, vagy két kiló sót, attól függ, hogy mekkora a tepsi. Én egész csirkecombból szoktam csinálni. Ráteszed a combokat a sóra (ami kb 1 centi vastag legyen a tepsi alján) és beteszed a sütőbe. Addig kell sütni, míg meg nem puhul a husi, ez kb másfél óra a mi sütőnkbe. Nagyon jól átveszi a só ízét a husi, és ne aggódj, nem lesz az alja túl sós, a teteje sótlan. Ezt én sem tudom, hogy hogy működik, de pont jó lesz. Hozzá esetleg rizibizit ajánlanék, esetleg valami kukorica salátával. Levesnek pedig bármilyen zöldség leves. Azok is nagyon egyszerűek ám, csak a pucolás macerás. Pl karfiol leves, krumpli leves, zöldborsó leves. Ja a husinál figyelni kell, hogy szépen le legyen szőrtelenítve a combi, mert nem túl szép látvány a szőrös csirkecomb sem.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!