S. O. S. A sima papír meggyullad sütőben?
Figyelt kérdés
Nincs itthon sütőpapírom,azt olvastam a sima fénymásoló papír sem gyullad ki,ez igaz?2015. szept. 8. 09:17
11/13 anonim válasza:
újságpapírt?? az mérgező. gratulálok neki a garasoskodáshoz.
12/13 anonim válasza:
Én nem vagyok már mai lány, és kiskoromban jól emlékszem hogy a mamám, és a szomszédnénik is újságpapírt tettek a tepsibe, úgy sütötték a piskótát. Akkoriban szinte mindenki így sütött, ma már ez elfogadhatatlan.
13/13 anonim válasza:
Wiki után szabadon:
"A gyártás menete
A fa alapanyagból való gyártás menete:
a kivágott fa kérgét lehántják, a megtisztított részt apróra darabolják;
vegyszerekkel vagy gépi darálókban leválasztják a cellulóz rostokat, ennek eredménye egy sűrű pép;
a pépet többször öblítik és mossák, többnyire klórral fehérítik;
a pépből egy szitaszalag kirázza a vizet, a maradék széles papírlappá áll össze;
a papírszalagot nedves görgőkön és melegített hengereken futtatva megszárítják;
az elkészült papírt feltekercselik."
Vegyszerek, klór... Nem éppen sütizéshez való anyagok. Bele se gondolok, mi kell a nem fa alapú papír gyártásához. Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!