S. O. S. A sima papír meggyullad sütőben?
Szerintem nem igaz.
Ha pl. hurkapálcára akarsz valamit felnyársalni, vagy bármilyen fa pálcikára, azt is vízbe szokták előtte áztatni, hogy ne gyulladjon meg.
Csináld most papír nélkül a régi módszerrel, kikened, kilisztezed.
4# miért esik bele? A tepsit akarja kibélelni vele.
Én egyébként nem tenném. A sütőpapír részben a kényelmet szolgálja, ha nincs, akkor maradnék a zsiradéknál is a lisztnél.
Nem hinném, hogy a fénymásoló papírra nem ragad rá a tészta, tömör az egész és vastag.
Ezt próbálta valaki?
ne lesz semmi gond
egy ideig ezt használtuk
persze nem az igazi de megteszi
nem barnul meg, nem ég meg, nem gyullad ki, nem kap lángra, nem lesz rossz íze a kajának
jobban ráragad a kaja, mint a sűtőpapírra, de ez a legnagyobb probléma
meg talán picit tovább sült a piskóta, mert vastagabb a papír...
de mondom, szükség esetén megteszi
Piskóta sütésnél régen mindig azzal béleltem ki a tepsit. Ahol nem érintkezett a süteménnyel kissé megbarnult.
Máshoz még nem használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!