Hogyan lehet tortát, süteményt szépen megtölteni krémmel?
Figyelt kérdés
Nekem sose lesz szép. A szélén vagy túl megy a krém, vagy nem ér ki a széléig. Akkor a szélén lehúzom a felesleges, az meg összemaszatolja a tésztát.
Ugyanígy vagyok a csokimázzal is. Hol lehet ezeket szépen kivitelezni???
Nem lesz olyan szép szabályos.
Sütinél még nem is olyan vészes, mert felszeletelem, akkor legfeljebb a szélét nem tálalom. De tortánál?
Olyan bénának érzem magam :( Ízre mindig nagyon finomak, mindenki odavan érte. De nem lesznek igazán szépek :(
2015. szept. 7. 12:59
11/14 Ügyet Lenke válasza:
12/14 anonim válasza:
Mostanában jó keményre vert tejszinhabbal körbe csíkozom függőleg csíkokkal a tortát, ez minden szépséghibát eltüntet. :-)))
Csak egy jó habzsák és kinyomó készlet kell hozzá.
13/14 anonim válasza:
Hablapáttal szépen el lehet simítani a krémet a lapok között is, és a torta oldalán is.
14/14 A kérdező kommentje:
13: Próbáltam hablapáttal is. Simítani könnyű, de hogy pontosan a széléig érjen, az már nem :)
2015. szept. 9. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!