Hogyan lehet tortát, süteményt szépen megtölteni krémmel?
Nekem sose lesz szép. A szélén vagy túl megy a krém, vagy nem ér ki a széléig. Akkor a szélén lehúzom a felesleges, az meg összemaszatolja a tésztát.
Ugyanígy vagyok a csokimázzal is. Hol lehet ezeket szépen kivitelezni???
Nem lesz olyan szép szabályos.
Sütinél még nem is olyan vészes, mert felszeletelem, akkor legfeljebb a szélét nem tálalom. De tortánál?
Olyan bénának érzem magam :( Ízre mindig nagyon finomak, mindenki odavan érte. De nem lesznek igazán szépek :(
Jó, gyakorlok :)
3: Te milyen fajta habzsákot használsz?
Fogod és kiadagolod a krémet kanállal egyenletesen, aztán összedolgozod. Hagysz egy icipici helyet, hogy ha nyomodik szét, a süti széléig nyomódjon, ne ki.
Mint amikor alapozót több pöttyben viszel fel és kened szét.
Tortánál nem baj, ha kimegy a szélére, úgyis az oldalát is díszíti az ember.
Nem értem a lepontozást.
Még jó, hogy nem írtam le más trükköt, meg se érdemlitek.
Tőlem nem.
Még a tévés nő is jött, hogy jajj, micsoda trükkje van, aztán jó balkuki volt szegényem, mert az enyém jobb.
5: Engem még érdekelnek további trükkök is! Nem én pontoztalak le.
A szélét hogy díszíted? Most én is bekentem a szélét is, hogy ne szenvedjek vele, hogy nem egyenletes. Be akartam szórni darált dióval, hogy az majd ráragad. De az sem volt egyszerű, szerintem a konyhapulton több volt, mint a tortán, mire végre befedte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!