Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirke mellbol valami erdekeset?

Csirke mellbol valami erdekeset?

Figyelt kérdés
Gondoltam valami toltott dologra?
2010. márc. 12. 11:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! ezerféle csirkemellreceptet fognak neked írni, én is írok egyet, hátha tetszik. ez nálunk egy príma kisvendéglő specialítása, de már itthon is megcsináltam.

szóval a csikemellet úgy kell vágni, hogy zsebes legyen,vagy egy vastagot úgy vágni, hogy egyik fele zárt maradjon.

töltelék. kisfej hagymát dinsztelünk és,ha már üveges, hozzáöntünk mexikói zöldségkeveréket.ezt puhára pároljuk.

ha puha, ráütünk felvert tojást és rántotta keménységűre

sütjük.sózzuk, borsozzuk.ezzel megtöltjük a csirke zsebeket, vagy a dupla husit, összelapítjuk és a szokásos módon panírozzuk.forró zsírban szép aranyszínűre sütjük.bármilyen krumpliköret illik hozzá.

sült hasáb, vagy püré, vagy hagymás tört krupli is lehet.

most,hogy leírtam el is döntöttem a vasárnapi menüt.

üdv.

2010. márc. 12. 12:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Én hirtelen sült húst szoktam készíteni:szétszedem,a vastag részt ketté vágom,megsózom,lisztben megforgatom,pár perc alatt megsül,minden körettel jó,hideg szendvicsnek is.A másik:csikokra vágom,sózom,borsozom,pár perc alatt megsütöm.Főzök ki tésztát,hozzákeverem,ha van otthon zöldség,gomba-megdinsztelem,hozzákeverem,változatosan lehet készíteni,mindíg máskép.A végén meglehet szórni reszelt sajtal,össze is sütheted,nálunk ez nagy kedvenc,sűrűn készítem.Gyors,finom.ui:ha mindent összekevertél kóstold meg hogy elég sós e,mert utólag már nehéz pótolni.ZS
2010. márc. 12. 13:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Olíva bogyóval,kaliforniai paprikával és juhtúróval töltve,párizsi bundában.Próbáld ki,finom!
2010. márc. 12. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!