Láttam valami elég érdekeset. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Pontban 20:45-kor a házunktól kb. (légvonalban) 50 méterre elhaladt egy ilyen...
Egy ilyen eléggé érdekes repülő(?!?!)
Mindkettő szélén erősen fehéren világító kis lámpa, középen erősen(tényleg nagyon erősen) világító piros lámpa...
Gondolkoztam azon, h vadászgép, de azok miért mennének este egy falus részen el tökre lassan??(hangja nagyon furcsa volt..)
Ez mi lehetett?
Nem akarok arra gondolni, mert eléggé utálom az ilyen dolgokat:)
Csak teljesen úgy éreztem magam, mintha egy regényben lennék.. és amit láttam, regénybe illő volt..:S
Az idióták kerüljenek... köszönöm!!
2011. aug. 29. 20:52
1/7 A kérdező kommentje:
Megint elment fél perce ez a BengálRommántálib ugyanott-.-!!!!!
2011. aug. 29. 21:01
3/7 A kérdező kommentje:
Van 1 videóm, amit egy ratyi Nokiával csináltam, de csak az látszik, h villog-.-(és nem biztos, h az volt, csak eléggé úgy nézett ki)
2011. aug. 29. 21:10
5/7 A kérdező kommentje:
:) A kertes házakat?!?! Eléggé messze vannak innen a szántóföldek!
2011. aug. 29. 21:20
6/7 anonim válasza:
nem rc repülőzik valaki a környéken?
vadászgép ha 50 méter magasan van az elég durva
7/7 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy : (lehet ezaz rc vagy mi) vmi műhold gép volt... ami azért ment körbe körbe, h a műhold jobban tudjon közvetíteni vagy mi... hehh azt hittem, h jönnek a szürkék.. már vártam őket szekercével és kardal:) kaptak volna a seggükre a jó öreg Betty-től!:D(kis szekercémtől:D)
2011. aug. 30. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!