Mit főzzön egy srác randira?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagy szakács, friss barátnőm átugrik egyik este, én főzök. Fogalmam nincs mit, spagettiket meg párolt zöldséget szoktam főzni, vagy mirelit pizzát. SEGÍTSÉG2015. szept. 1. 19:05
11/13 anonim válasza:
Lasagne?
Az egy kicsit komolyabb, mint mondjuk egy milánói, vagy egy carbonara, több benne a hibázás lehetősége, de nem hiszem, hogy baj lenne. Egyedül a besamel necces dolog benne igazán.
Minden esetre bárhogy is döntenél, egy tanácsot fogadj meg. Eszedbe ne jusson port használni. Hétköznapi kajákban elmegy, de ilyenkor azért illik magunknak elkészíteni a szószt rendes alapanyagokból.
12/13 anonim válasza:
Párolj zöldséget, főzz tésztát és keverd össze!
13/13 anonim válasza:
A zöldséges, fűszeres spagetti miért nem jó? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!