Megromlott volna?
Figyelt kérdés
Sziasztok!:D
Anyum tegnap főzött húslevest.tegnap ugye miután ettünk belőle anyum leszűrte,és eltette a hűtőbe.Ez lehetséges hogy megromlott?A tészta egy kicsit megváltozott,mert olyan nem is tudom milyen....xd egy kicsit megváltozott az állaga,nem olyan mint ami szokott lenne.És a leve,azon nem érzek semmi olyat,csak holnap már tuti nem lesz jó. Szerintetek megehetem?:S
#gnrshn
2015. aug. 31. 14:59
1/5 anonim válasza:
Szerintem biztosan jó még, ha betette a hűtőbe. Ne aggódj, a hűtött dolgok kicsit veszítenek az élvezeti értékükből, nem olyan jó, mint frissen. Edd meg nyugodtan.
2/5 anonim válasza:
Ha hűtőben volt, egy nap alatt nem lett semmi baja.
3/5 anonim válasza:
Hűtőben semmi baja.
De máskor külön tegyétek el a tésztát, meg a levet, így akár 3-4 napig is eláll, és a tészta is finomabb, ha csak tálaláskor kerül bele (nem ázik szét).
4/5 anonim válasza:
Sose tegyétek el tésztával, mindig külön. Még hűtőben is 2-3 nap alatt megsavanyodhat. Én úgy szoktam hogy külön a tészta, külön a főtthús zöldségekkel és külön a leves. Így akár egy hétig is kibírja, ha jó erős bekocsonyásodó levest főzöl.
5/5 A kérdező kommentje:
külön voltak téve.
de így is kiderült megromlott.
2015. szept. 2. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!