Mi a vasarnapi menu nalatok?
Figyelt kérdés
Nalunk rakott krumpli karfiollal, cukkinivel es tojassal gazdagitva.#vasarnapi menu
2015. aug. 30. 11:38
1/9 anonim válasza:
Barackos-füstöltsajtos csirkemell és nudli desszertnek :)
2/9 anonim válasza:
Én két őszibarackot ettem..nálunk jelenleg senkinek nincs ideje ezzel foglalkozni..:/
3/9 anonim válasza:
Nálunk kókusztejes curry ázsiai zöldségekből, rizzsel.
Desszertnek meg van krémsajtos-áfonyás házi jégkrém :)
4/9 anonim válasza:
Borsóleves
Rántott hal, gomba, cukkini rizzsel és káposztasalátával. Ennek egy része tegnapi maradék, egy része friss.
5/9 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok..most ebédeltünk húslevest és csirkecombot lapított krumplival. :DD
6/9 anonim válasza:
csináltam zacskós levest, meg két melegszendvicset
7/9 anonim válasza:
bundáskenyér tejföllel, este meg melegszendvics...:d
8/9 anonim válasza:
Sült csirke+oldalas,meggyszósz,tört krumpli.
9/9 anonim válasza:
Meggyszósz volt egybesült kötözött lapockával (így szép formája lesz, szép szeleteket lehet vágni )Az ifjúságnak csináltam pirított darát is mellé, a párom ragaszkodott egy kis sült krumplihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!